نویسندهموضوع: اهمّیّت صلوات  (دفعات بازدید: 259 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین ذاکر

• ریش سفید
  • phpBB دمش گرم
  • ارسال: 61
  • تشکر +0/-0
    • ديدن مشخصات
اهمّیّت صلوات
« : آوریل 01, 2009, 09:50:43 »
هوالغفّار
پیامبر اکرم (ص)  فرمودند:

بر من صلوات ناقص نفرستید .

پرسیدند:"صلوات ناقص کدام است؟

رسول خدا(ص) فرمودند:اینکه بگویید "اللهم صل علی محمد"

صلوات کامل چنین است:"اللهم صل عل محمد و آل محمد"

التماس دعای فرج

آفلاین ذاکر

• ریش سفید
  • phpBB دمش گرم
  • تشکر +0/-0
    • ديدن مشخصات
Re: اهمّیّت صلوات
« پاسخ #1 : آوریل 01, 2009, 09:56:32 »
هوالجبّار
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

"من صلی علی و لم یصلی علی آلی یجد ریحه الجنه"

کسی که بر من صلوات بفرستد و بر آل من صلوات نفرستد بوی بهشت را استشمام نخواهد کرد.

آفلاین ذاکر

• ریش سفید
  • phpBB دمش گرم
  • تشکر +0/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : آوریل 01, 2009, 09:58:53 »
هوالاعلی
رسول خدا (ص) فرمود:  

هر کس در کتابي يا نوشته اي بر من صلوات بنويسد

تا زماني که نام من در آن کتاب هست فرشتگان پيوسته براي او از

درگاه حق طلب آمرزش مي کنند.

آفلاین ذاکر

• ریش سفید
  • phpBB دمش گرم
  • تشکر +0/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : آوریل 01, 2009, 10:01:43 »
هوالمحبوب
اثر هزار صلوات در روز جمعه

رسول خدا(ص):

هر کس هزرا بار در روز جمعه بر من صلوات فرستد خطا هاي هشتاد ساله اش آمرزيده مي شود.

التماس دعاي فرج

آفلاین ذاکر

• ریش سفید
  • phpBB دمش گرم
  • تشکر +0/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : آوریل 01, 2009, 10:03:20 »
هوالمحجوب
امیر المومنین (ع)فرمودند:

هيچ دعايي به آسمان نمي رسد مگر اينکه دعا کننده بر محمد(ص) و آل او صلوات بفرستد.

التماس دعاي فرج

آفلاین mahdieh

• phpBB کاربر
  • کاربر جدید
  • ارسال: 3
  • تشکر +0/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : آوریل 04, 2009, 09:01:04 »
به نام خداوند بخشنده و مهربان

[*][JUSTIFY][FONT=Homa?? B]پيامبر مکرم اسلام[/FONT] (صل الله عليه و آله و سلم) [FONT=Homa?? B]مي فرمايند[/FONT][/color]

[JUSTIFY][FONT=B Koodak??]هرکس صلواتي بفرستد، حق تعالي ثواب هفتاد شهيد به او عطا مي فرمايد و اورا از گناهان بيرون مي آورد، مانند روزي که از مادر متولد شده است.[/FONT]

[/size][/JUSTIFY]

[JUSTIFY] [/JUSTIFY][/JUSTIFY]

آفلاین mahdieh

• phpBB کاربر
  • کاربر جدید
  • ارسال: 3
  • تشکر +0/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : آوریل 04, 2009, 09:09:23 »
[*][JUSTIFY][FONT=Homa?? B]پيامبر مکرم اسلام[/FONT] (صل الله عليه و آله و سلم) [FONT=Homa?? B]مي فرمايند:
[/FONT][/JUSTIFY][JUSTIFY][FONT=B Koodak??]صلوات برمن و اهل بيت من نفاق را از بين  مي برد.[/FONT][/JUSTIFY]
[*][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]
  • [JUSTIFY][FONT=Homa?? B]پيامبر مکرم اسلام[/FONT] (صل الله عليه و آله و سلم) [FONT=Homa?? B]مي فرمايند:[/FONT]
    [/color][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][FONT=B Koodak??]هر کس بر من يک بار صلوات و درود فرستد، خدا به سبب آن ده بار بر وي درود فرستد و ده گناه از وي محو فرمايد و ده حسنه براي او ثبت کند و دو فرشته موکل بر او براي رساندن آن صلوات به روح من از يکديگر سبقت گيرند.[/FONT]

[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][FONT=Homa?? B]پيامبر مکرم اسلام[/FONT] (صل الله عليه و آله و سلم) [FONT=Homa?? B]مي فرمايند:[/FONT]
    [/color][/JUSTIFY]
[/JUSTIFY][JUSTIFY][FONT=B Koodak??]    وقتي چيزي را فراموش کرديد بر من صلوات بفرستيد که موجب ياد آمدن آن چيز خواهد شد.[/FONT]
[/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY][FONT=Homa?? B]پيامبر مکرم اسلام[/FONT] (صل الله عليه و آله و سلم) [FONT=Homa?? B]مي فرمايند:[/FONT]
    [/color][/JUSTIFY][JUSTIFY][FONT=B Koodak??]هرکس برمن يک بار صلوات فرستد، خداي تعالي در روز قيامت بر بالاي سر وجانب راست و چپ و بر بالا و پايين و درهمه اعضاء و جوارح او نور مي دهد.[/FONT] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]
     [/JUSTIFY]
    • [JUSTIFY][FONT=Homa?? B]پيامبر مکرم اسلام[/FONT] (صل الله عليه و آله و سلم) [FONT=Homa?? B]مي فرمايند:[/FONT] [/color][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][FONT=B Koodak??]       بر من بسيار درود بفرستيد، چرا که براي درود فرستنده نوري است در قبر و نوري است براي صراط و نوري است در بهشت.[/FONT][/JUSTIFY]
[*][JUSTIFY]
 [/JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][JUSTIFY][FONT=B Koodak??]هرکه آخرين سخنش به هنگام مرگ صلوات برمن و علي (ع) باشد، داخل بهشت مي گردد.[/FONT]

[/JUSTIFY]
      [/color][/JUSTIFY][JUSTIFY][FONT=B Koodak??]هر که يک مرتبه بر من صلوات فرستد، آن دو ملکي که حافظ او هستند هيچ گناهي تا 3 روز براي او نمي نويسند.[/FONT][/JUSTIFY][JUSTIFY]

http://mohsen110.parsiblog.com/-250133.htm [/JUSTIFY]