دارم می ميرم...... کمک - Page

نویسندهموضوع: دارم می ميرم...... کمک  (دفعات بازدید: 436 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین بهشت

• phpBB کاربر
  • کاربر جدید
  • ارسال: 6
  • تشکر +1/-0
    • ديدن مشخصات
دارم می ميرم...... کمک
« : ژانویه 13, 2010, 08:08:53 »
من ديروز يک گناه بزرگ کردم

دارم از ناراحتی ميميرم

آخه بار اول نيست و احتمالا بار آخرم نيست.نه بايد بار آخر باشه.

ای خداا چقد اين حرفام تکراريه

انگار ديروز بود که داشتم ميگفتم " ديگه بايد بار آخر باشه" انگار همين ديروز بود که توبه کردم

چرا انقدر در مقابله نفسم ضعيفم؟

اصلا چی شد که رفتم سراغ گناه؟از يه گناه کوچيک شروع شد.همش يک حديث

از امام علی می اومد تو مغزم ولی به گناه ادامه ميدادم.همون حديث رو ميگم که معنای کليش اينه :
اگر فکر ميکنيد که به راه اشتباهی پا گذاشتين در همون مکانی که هستين بايستيد و فکر کنيد.

من مطمئن بودم دارم گناه ميکنم ولی صبر نکردم

خدا هم فراموش نکرده بودم

ميدونستم داره نگام ميکنه

چقدر آدم بايد پرو باشه تو روی خدا وايسه گناه کنه

صبح نماز نخوندم چون ديگه روم نميشه با خدا حرف بزنم .نذر کرده بودم 40 صبح

دعای عهدبخونم ولی صبح نخوندم.تو روی آقام هم روم نميشه نگاه کنم

از خودم خسته شدم

از زندگی خسته شدم

تو سايت تون به آدمايی مثل من هم که خودمم از خودم قطع اميد کردم کمک ميکنيد؟
يا شما هم فکر ميکنيد ديگه اميدی به موجوداتی مثل من نيست؟
« آخرين ويرايش: ژانویه 30, 2010, 10:07:50 توسط تواب »

آفلاین تواب

• حق جو
  • Global Moderator
  • پر تلاش
  • ارسال: 73
  • تشکر +10/-0
    • ديدن مشخصات
Re: دارم می ميرم...... کمک
« پاسخ #1 : ژانویه 13, 2010, 09:47:07 »
به نام خدا

با عرض سلام و خوشآمدگويي بر شما دوست عزيز

قبل از هرچيز خدمتتان عرض شود .شما كاملا اميدوار به ببخشش خداوند متعال باشيد . زيرا اگر قرار بر بخشيدن نبود شما اينجا پيام نمي گذاشتيد .

بنابراين همينكه شما در اينجا اقرار به گناه و اظهار پشيماني ميكنيد يعني اينكه لطف خداوند منان شامل حال شما گرديده است .

پس با روحيه اي تازه و شاداب از اين لطف الهي استقبال نماييد . و الهامات نااميد كننده را به دور بريزيد . زيرا كه الهامات منفي و نااميد كننده از جانب شيطان رجيم است . كه قسم ياد كرده تا ما فرزندان آدم و مومنان خدا را به گمراهي و ضلالت بكشاند .

گذشته ها گذشته ، زمان حال را دريابيد . و از همين حالا تصميم بر اداي واجبات بنماييد مخصوصا ً و مخصوصاً  نماز اول وقت فراموش نشه . همون نماز شما را ياري خواهد كرد تا در صراط مستقيم باقي بمانيد . ان شاءالله

الهامات و سوسه هاي شيطاني را مي توان با توكل به خداوند عزيز و عظيم و با توسل به ائمه اطهار ( ع ) ، دفع كرد .

اصلا ً لازم نيست شما كار شاقي انجام دهيد . كافيست . به واجبات عمل كنيد . كه همانطور قبلا ً عرض شد مهمترين آنها نماز است .

سپس داشتن  خلقي خوش با بندگان خدا وسوسه ها را دور ميكند . خدمت به پدر و مادر و دعاي خير آنان نيز انسان را عاقبت بخير ميكند .

ذكر شريف " لا حول ولا قوة الا بالله  العلي العظيم  "  در دفع وسوسه هاي شيطاني بسيار موثر و مجرب است . با توكل به خدا و استمرار اين ذكر از ته قلب و آوردن بر زبان ، ان شاءالله به ترك گناهان توفيق  مي يابيد .

اميدوارم بتوانيم در خدمت شما باشيم  و دنيا و آخرت خوبي براي خود فراهم كنيم .

اللهم صل علي محمد وآل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج

آفلاین بهشت

• phpBB کاربر
  • کاربر جدید
  • تشکر +1/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : ژانویه 13, 2010, 10:56:29 »
نقل قول از: \"تواب\"

شما كاملا اميدوار به ببخشش خداوند متعال باشيد . زيرا اگر قرار بر بخشيدن نبود شما اينجا پيام نمي گذاشتيد .

بنابراين همينكه شما در اينجا اقرار به گناه و اظهار پشيماني ميكنيد يعني اينكه لطف خداوند منان شامل حال شما گرديده است .

پس با روحيه اي تازه و شاداب از اين لطف الهي استقبال نماييد . و الهامات نااميد كننده را به دور بريزيد . زيرا كه الهامات منفي و نااميد كننده از جانب شيطان رجيم است . كه قسم ياد كرده تا ما فرزندان آدم و مومنان خدا را به گمراهي و ضلالت بكشاند .

گذشته ها گذشته ، زمان حال را دريابيد . و از همين حالا تصميم بر اداي واجبات بنماييد

سلام خدمت شما بزرگوار..
اين جملات رو بارها خوندم و هر بار بيشتر اميدوار شدم.
اميدوار به اينکه خدا هنوز ازم نا اميد نشده که به دلم انداخت اينجا اين مطالب رو بنويسم.کاملا آمده توبه هستم.و اين آخرين باره که توبه ميکنم.

نقل قول از: \"تواب\"

اصلا ً لازم نيست شما كار شاقي انجام دهيد . كافيست . به واجبات عمل كنيد . كه همانطور قبلا ً عرض شد مهمترين آنها نماز است .

سپس داشتن  خلقي خوش با بندگان خدا وسوسه ها را دور ميكند . خدمت به پدر و مادر و دعاي خير آنان نيز انسان را عاقبت بخير ميكند .

ذكر شريف " لا حول ولا قوة الا بالله  العلي العظيم  "  در دفع وسوسه هاي شيطاني بسيار موثر و مجرب است . با توكل به خدا و استمرار اين ذكر از ته قلب و آوردن بر زبان ، ان شاءالله به ترك گناهان توفيق  مي يابيد .

از راهنمايی مفيد شما ممنون.
نماز اول وقت هم توفيق ميخواهد که به دليل بی کفايتی از من گرفته شده.
ولی سعی خودم را ميکنم.

آفلاین تواب

• حق جو
  • Global Moderator
  • پر تلاش
  • تشکر +10/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : ژانویه 13, 2010, 01:23:38 »
به نام خدا

خداوند رحمن و رحيم هميشه در كنار من و شماست . و او خود مي گويد : ادعوني استجب لكم  

و در جاي ديگري از كتاب خدا مي فرمايد : انّك تواب الرحيم

خداوند متعال بسيار توبه پذير و آمرزنده است .

توبه كنيد با تمام وجود . اين حس را در خود تقويت كنيد كه : شايد امروز روز آخر زندگيمان باشد . و فردايي ديگر براي ما نباشد . و قرار امشب بخوابيم و ديگه بيدار نشويم .

پس بياييم خود را آماده مرگ كنيم و با استغفار و زاري براي خودمان در درگاه الهي  ، آخرت خود را آباد نماييم .

فرصتي نداريم زمان بسيار كوتاه تر از آنچه كه تصور ميكنيم ، مي باشد .

به هر حال شما بايست  بسيار خدا را شاكر باشيد كه قبل از مرگ فرصت توبه به شما داده شده است .

چه بسا افرادي كه فرصت توبه را از دست داده اند . و ديگه جاي جبران ندارند .

توبه بسيار شيرين است  و خداوند منان و كريم فرد توبه كننده را بسيار دوست دارد .

همگي با هم از گناهانمان توبه ميكنيم تا در روز رستاخيز و حسرت  ، چشمانمان از شادي گريان باشد نه از بدبختي و بيچارگي  

استغفرالله ربي و اتوب عليه  ، اللهم اعفرلنا  ذنوبنا  و ثبت قلوبنا علي دينك

در ضمن صلوات بر هر دردي دواست

امام رضا - عليه السلام - فرمود:

هر كس نتواند كفاره گناهانش را بپردازد، بايد بر محمد و آلش درود فراوان بفرستد چه آن گناهان را منهدم مى سازد.

مصابيح الدجى ، ص 419

واجب شدن شفاعت      

رسول اكرم - صلى الله عليه و آله - در وصيت خود به امير المؤ منين على - عليه السلام - فرمود:

يا على ! هر كس بر من ، هر روز و هر شب صلوات فرستد، شفاعتم بر او واجب مى شود؛ اگر چه گناهش از گناهان بزرگ باشد.

بحارالانوار، ج 91، ص 63

سنگيني اعمال نيك به توسط صلوات

امام باقر عليه السلام از پدرانش عليه السلام روايت نموده است كه :

رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند:

در روز قيامت من در كنار ترازوى اعمال هستم . كسى كه گناهانش سنگينتر از كارهاى نيكش باشد، صلواتهايى را كه بر من فرستاده است مى آورم تا كارهايى نيكش را سنگينتر نمايم .

ثواب الاعمال و عقاب الاعمال شيخ صدوق

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم عجل لوليك الفرج

آفلاین بهشت

• phpBB کاربر
  • کاربر جدید
  • تشکر +1/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : ژانویه 13, 2010, 02:15:34 »
استغفرالله ربي و اتوب عليه
استغفرالله ربي و اتوب عليه
استغفرالله ربي و اتوب عليه[/color]

از اين به بعد هر بار که نماز اول وقت خواندم برای شما هم دعا ميکنم.نميدونيد چقدر راهنمايی هاتون کمکم کرد و صحبت هاتون دلمو روشن کرد.
خداوند خير دنيا و آخرت را نصيب شما و همه اعضای اين سايت کند.

اما به نظر شما گفتن استغفرالله کافيست يا بايد کار ديگری هم انجام دهم؟منظورم اينه که چطور توبه کنم؟پشيمانی و گفتن استغفرالله کفايت ميکند؟
« آخرين ويرايش: ژانویه 30, 2010, 09:54:01 توسط Taeb »

آفلاین Taeb

• Administrator
  • پر تلاش
  • ارسال: 114
  • تشکر +7/-0
    • ديدن مشخصات
    • وبسایت حضرت عباس علیه السلام
« پاسخ #5 : ژانویه 13, 2010, 02:37:56 »
به نام خدا

سلام دوست عزیز
خوش آمد میگم بهتون

شما اول از هر چیز خدا رو شکر کن که عذاب وجدان داری که خود این یک نعمت بزرگه

بعد هم امیدوارم اینقدر محکم بشی که چله چهل ساله بگیری نه چهل روزه

با تشکر
از آسمان چه خبر؟

آفلاین تواب

• حق جو
  • Global Moderator
  • پر تلاش
  • تشکر +10/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : ژانویه 13, 2010, 03:06:31 »
به نام خدا

خداوند عزيز و عظيم را بسيار شاكريم كه توفيق خدمت به مومنانش  و دعاي خير آنان را نصيبمان فرمود .

خدمت سرور عزيزمان عرض شود كه هر كاري و هر فعلي و هركلمه و جمله اي  ، ظاهر و باطني دارد .

توبه هم نيز ظاهر و باطني دارد .

گفتن " استغفرالله "  جزء ظاهر توبه است و توبه كننده در هر حالي بايست از خداوند كريم درخواست عفو نمايد .

وقتي شما با زبان به استغفار مشغول ميشويد . در روز قيامت زبان شما براي استغفار و توبه شما  شهادت ميدهد .

وقتي از ديدگان شما اشك پشيماني جاري ميشود .آن اشك ها و چشمان شما در روز قيامت براي توبه ي شما شهادت ميدهند .

وقتي شما با زبان دل و زبان دهان  ، به استغفار مي پردازيد . دل شيطان به درد و رنج مي افتد .

وقتي شما با زبان به استغفار مي پردازيد فرشتگان مراقب زبان شما آنها را شينده و  در دم ثبت مي كنند .

اين مقدار از " ظاهر " توبه بود . البته شرايط ظاهري ديگري نيز دارد كه به اميد پروردگار شما آنها را خواهيد فهميد و درك خواهيد كرد .

و اما از شرايط باطني توبه : پشيماني و تاسف شديد در دل و جان مي باشد .

وديگر اينكه در دل و جان خود را توبيخ نماييد و به گناه خود معترف باشيد . و خود را مقصر اصلي گناهنتان بدانيد .

و بعد از استغفار و اظهار پشيماني  ، بلافاصله در اولين فرصت يك كار نيك انجام دهيد . تا اثر گناه را از بين ببرد .

و اگر گناه شما مربوط به حق ناس باشد بايد كه از شخص مربوطه حلاليت بطلبيد و ايشان را راضي نماييد .وگرنه توبه پذيرفته نيست .

همانطور كه ميدانيد حق الله و حق نفس  از طرف خداوند منان قابل بخشش است ولي شرط بخشش حق ناس ، رضايت و حلاليت ناس مي باشد .

ذكر يونسيه نيز در طلب عفو و بخشش از درگاه ايزد منان بسيار موثر است مخصوصا ً در سجده

لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
معبودى جز تو نيست منزهى تو راستى كه من از ستمكاران بودم  .       آيه 87  سوره مبارك انبيا

البته حضرت علي ( ع ) شرايط توبه را بسيار جامع فرموده اند . ولي شما در همين حد هم شروع بنماييد بسيار ارزنده  بوده  ان شاء الله مقبول درگاه پروردگار يكتا  قرار گيرد .

در حال حاضر شما حال بسيار زيبايي داريد  قدر اين حال خود را بدانيد و سعي كنيد كه اين حس در شما زنده  و تازه بماند . كه حال بسيار با صفاييست .

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم عجل لوليك الفرج

آفلاین بهشت

• phpBB کاربر
  • کاربر جدید
  • تشکر +1/-0
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : ژانویه 13, 2010, 03:44:35 »
نقل قول از: \"Taeb\"
سلام دوست عزیز
خوش آمد میگم بهتون

سلام عليکم ممنون
شما اول از هر چیز خدا رو شکر کن که عذاب وجدان داری که خود این یک نعمت بزرگه

الحمد للّه
امیدوارم اینقدر محکم بشی که چله چهل ساله بگیری نه چهل روزه

از فردا 40 روز دعا عهد ميخونم برای همه تون هم دعا ميکنم.خيلی به موقع به دادم رسيدين.وقتی که هيچ اميدی نداشتم.اجرتان با صاحب الزمان

و جناب تواب

استغفار کردم
هر وقت وارد سايت ميشم يک يا چند دور همه نوشته ها رو از اول ميخونم و گريه ميکنم
اين هم قسمت اشک پشيمانی
پشيمانی شديد هم دارم

فقط:

در حال حاضر شما حال بسيار زيبايي داريد  قدر اين حال خود را بدانيد و سعي كنيد كه اين حس در شما زنده  و تازه بماند

ميدونم خيلی زود فراموش می شه
و از اون روز می ترسم
ولی سعی ميکنم به همه توصيه هاتون گوش بدم...
باز هم ممنون

آفلاین سجیل

• پر تلاش
  • **
  • ارسال: 173
  • تشکر +1/-0
    • ديدن مشخصات
ریشه یابی...
« پاسخ #8 : ژانویه 26, 2010, 09:39:42 »
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اول براتون یه داستان که یکی از اساتید تعریف کرده، تعریف می کنم(اما با اجازه یه کم مثه تلویزیون رنگی با آب و تاب میگم)
شخصی میگوید در ماه رمضان کسی را دیدم که مشغول شرب خمر(نوشیدن شراب) بود. به او گفتم برادر تو ماه رمضون آخه روزه خوری تو ملا عام اونم شراب آخه این چه کاریه. این همه کار حرام باهم دیگه. طرف بهش میگه من تو زندگیم یه کاری کردم که که شراب خوردن اونم تو ماه رمضون پیشش، مثه نماز شبه. به قول خودمون آب که از سی گذشت چه یک وجب چه ده وجب.من 70 نفر از فرزندان رسول الله رو سر بریدم به دستور حاکم.
وقتی این داستان رو برای امام صادق تعریف کرد، آقا فرمود: ضرری که از ناامیدی به خدا بهش میرسه خیلی بیشتر از قتل عام سادات بود.

ببین دوست عزیز

برای توبه باید از خودت ناامید باشی نه از خدا. در واقع نا امید از خودت و امیدوار به خدا.

بنده یک نکته رو بر مطالبی که دوستان فرمودند اضافه کنم و اون اینه که شناخت نوع گناه می تونه خیلی در ترک گناه مؤثر باشه

مثلا کسی که زیاد غیبت می کنه با کسی که دزدی میکنه با کسی مشروب می خوره گناهاشون فرق میکنه. علت گناهشون هم فرق میکنه. پس راه ترک گناهشون هم ممکنه فرق کنه.

اگه میتونین دنبال ریشه های اون گناه باشین و با ریشه های اون گناه مبارزه کنید

یا علی
چون گفتی بنده ای به بندگی اش پایبند و چون خواندی به خداوندی اش به احکامش محکم...