شما كاملا اميدوار به ببخشش خداوند متعال باشيد . زيرا اگر قرار بر بخشيدن نبود شما اينجا پيام نمي گذاشتيد .
بنابراين همينكه شما در اينجا اقرار به گناه و اظهار پشيماني ميكنيد يعني اينكه لطف خداوند منان شامل حال شما گرديده است .
پس با روحيه اي تازه و شاداب از اين لطف الهي استقبال نماييد . و الهامات نااميد كننده را به دور بريزيد . زيرا كه الهامات منفي و نااميد كننده از جانب شيطان رجيم است . كه قسم ياد كرده تا ما فرزندان آدم و مومنان خدا را به گمراهي و ضلالت بكشاند .
گذشته ها گذشته ، زمان حال را دريابيد . و از همين حالا تصميم بر اداي واجبات بنماييد
سلام خدمت شما بزرگوار..
اين جملات رو بارها خوندم و هر بار بيشتر اميدوار شدم.
اميدوار به اينکه خدا هنوز ازم نا اميد نشده که به دلم انداخت اينجا اين مطالب رو بنويسم.کاملا آمده توبه هستم.و اين آخرين باره که توبه ميکنم.
اصلا ً لازم نيست شما كار شاقي انجام دهيد . كافيست . به واجبات عمل كنيد . كه همانطور قبلا ً عرض شد مهمترين آنها نماز است .
سپس داشتن خلقي خوش با بندگان خدا وسوسه ها را دور ميكند . خدمت به پدر و مادر و دعاي خير آنان نيز انسان را عاقبت بخير ميكند .
ذكر شريف " لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم " در دفع وسوسه هاي شيطاني بسيار موثر و مجرب است . با توكل به خدا و استمرار اين ذكر از ته قلب و آوردن بر زبان ، ان شاءالله به ترك گناهان توفيق مي يابيد .
از راهنمايی مفيد شما ممنون.
نماز اول وقت هم توفيق ميخواهد که به دليل بی کفايتی از من گرفته شده.
ولی سعی خودم را ميکنم.