نویسندهموضوع: كفتر باز باش ولي به دستور امام عمل كن  (دفعات بازدید: 109 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آنلاین تواب

• حق جو
  • Global Moderator
  • پر تلاش
  • ارسال: 73
  • تشکر +10/-0
    • ديدن مشخصات
به نام خدا

با سلام

مطلبي در رابطه با مطيع امر  ولايت بودن را در ذيل برايتان قرار مي دهم .

( كفتر باز باش ولي دستور امام را اجرا كن )

در رجال کشّی که از  مهم‌ترین منابع رجالي است، زید مفضل که همین مفضل‌ابن‌عمر است و توحید مفضل در حقیقت قرائت حضرت بر مفضل است در مباحث توحیدی در صفحه 326 (كتاب كشي) آمده که

أنّ عدّتاً مِن اهل الکوفة کَتَبوا إلی الصّادق علیه السلام فقالوا انّ المُفضّل يجالس الشّتار و اصحابَ الحَمام.
عده‌اي نامه نوشتند به امام صادق(ع) و گفتند که مفضل با لات و لوت‌ها و کفتربازها نشست وبرخاست دارد. شما نامه‌اي به مفضل بنویس تا خودش را جمع و جور کند.  

حضرت نامه نوشتند و سرش را هم مهر و موم کردند و گفتند این را به دست مفضل برسانید.

امام نامه را به دست يك سري از بزرگان اصحاب دادند  تا به مفضل برسانند. افرادي همچون   محمدبن مسلم، زراره، حجربن‌زائده، عبداله‌بن‌بکیر و ابوبصیر.

اینها از بزرگان اصحابند. می‌روند کوفه نامه را می‌دهند به مفضل. او نيز نامه امام را باز می‌کند و جلوی بقیه شروع می‌کند به خواندن.

فاذا فیه بسم الله الرّحمن الرّحیم اشترِ کذا و کذا و اشتَرِ کذا.
 امام فرموده بودند بسم الله الرّحمن الرّحیم، این لیست خرید من است آنهارا بخر و بیاور. اینها تعجب می‌کنند كه اين چه نامه‌ایست. صورت مسئله چی بود و این نامه چيست. نامه را می‌چرخانند دارَ الکتاب إلی الکُل. همه می‌بینند كه لیست خرید است.

و لم یَذکُر قلیلاً و لاکثیراً بِما قالوا فیه.
امام چيزي از بحثی که مفضل با کفتربازها می‌چرخد نیاورده است.

مفضل به این‌ها می‌گويد به هر حال امام لیست خرید داده چه کار می‌کنید؟ می‌گویند که خوب این پول زیادی می‌خواهد.
هذا مالُ العَظیم حتی ننظر و نجمع و نَحمِل اليك و لم نُدرک الا نراک بعد نَنظُر فی ذلک.

خلاصه‌اش  اینکه ما اول باید برویم یك سری کمیسیون‌های اقتصادی تشکیل دهیم و مطلب را بررسی کنیم. جلساتی با هم می‌گذاریم و نتیجه جلسات را به تو می‌گويیم. بعداً بررسی می‌کنیم كه اين صورت خريد امام را چه طور بخريم. مي‌گويند مي‌رويم مدينه يك سري جلساتي مي‌گذاريم و مي‌آييم. اين را مي‌گويند و مي‌روند.

و أرادوا الانصراف
 همين كه مي‌خواهندبروند مفضل مي‌گويد  نهار رامهمان ما باشيد و بعد برويد.

فَحَبسهم لغذائِه و وجّه المفضل الي اصحابه الذين سَعَوا بهم.
بعد مفضل مي‌رود همان قومي كه از آنها سعايت شد، همان كفتربازها را مي‌آورد،

فجائوا فقرأ عليهم كتابَ ابي‌عبداله.
براي آنها نامه امام را مي‌خواند و مي‌گويد امام نامه نوشته است. چه كار مي‌كنيد؟ اين نامه امامتان است، چه كار مي‌كنيد؟
مي‌روند و هنوز غذاي آن مهمان‌ها تمام نشده برمي‌گردند و پول‌ها را جلوي مفضل و اين‌ها مي گذارند.

قبلَ أن يَفرُقَ هولاءِ من الغذا. فقال لهم المفضل تأمروني ان اطرُدَ هولاء مِن عندي؟ مفضل به آن اصحاب ميگويد شما مي‌ خواهيد من اينها را از  خودم برانم؟

تَظُنون ان الله تعالي يحتاج الي صلاتِكم و صومِكم. گمانتان بر اين است كه خدا محتاج نماز و روزه شماست؟

كار امام را راه بينداز. کفترباز باش ولی کار امام را راه‌ بينداز. خواست امام را اجرا کن.

كفترباز باش ولي حواست بفرمان امام باشد .درانجام كار امام سستي نكن .نماز وروزه اي كه درآن ولايت نباشد بدرد نمي خورد ميشود همانند نماز و قراني كه خوارج ميخواندند.

ولايت  مثل نخ تسبیح است که دانه‌های تسبیح را به هم وصل كرده است. دانه تسبیح بدون نخ به چه دردی می‌خورد. خود

امیرالمؤمنین(ع) در نهج‌البلاغه می‌فرماید حج می‌روید، این سنگ لایضر و لاینفع به چه درد می‌خورد. در روایات حج می‌فرمایند تمام الحج لقاءالامام (من لا يحضره الفقيه، ج‏2، ص578)،

این كه می‌گویند حج بروید برای این است كه دور امام و ولایت جمع شوید و گرنه این اعمال به تنهائي به چه درد می‌خورد. شما یک پراکندگی مطلق در این اعمال می‌بینید. نماز می‌خوانیم، بعد روزه می‌گیریم؛ بعد... این با همه چیز سازگار است . اصلی که ائمه پیگیری می‌کردند اصل ولایت بود كه کار امام را راه بیندازومطيع و گوش بزنگ فرمان امام باش .

نگویید مگر امام کار راه‌بینداز نیاز دارد؟ بله واقعاً امام كار راه‌بینداز لازم دارد.مگر امام صادق (ع) نفرمودند اگر به تعداد اين بزها (17نفر) يار داشتم قيام ميكردم . ما در روایات داریم لَمْ يَزَلْ أَمْرُ عَلِيٍّ(ع) شَدِيداً حَتَّى مَاتَ الْأَشْتَر (بحارالأنوار، ج33، ص556).  امام به آن عظمت وقتی مالک رفت كارش سخت شد.مالك بازوي اجرائي امام بود. این اهمیت مالک است. درتاريخ  معنویت آنچنانی از مالک ذکر نشده است. راجع‌به کمیل نقل شده ولی راجع‌به مالك نقل نشده است. مالک کار راه بینداز امام بود. از تو به یک اشاره از من به سر دویدن.

امام زمان عج ميخواهند حكومت راه بيندازند ببين براي كار امام چه ميتواني بكني .از تو براي اما م چه برمي آيد .آيا فقط عجل علي ظهورك گفتن كافيست ؟ يا فعلا ميخواهي همانند اصحاب خاص و شاگردان مبرز امام صادق (ع) جلسه و كميسيون تشكيل دهي و موضوع را بررسي كني ؟

خدايا ما را از منتظران و ياران حقيقي حضرت قرار ده

اللهم صل علي محمد و آل محمد
اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج