نویسندهموضوع: شب قدر را از دست ندهيم  (دفعات بازدید: 184 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آنلاین تواب

• حق جو
  • Global Moderator
  • پر تلاش
  • ارسال: 73
  • تشکر +10/-0
    • ديدن مشخصات
شب قدر را از دست ندهيم
« : سپتامبر 06, 2009, 11:16:09 »
به نام خدا

با سلام

و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات

دوستان شب قدر رو از دست ندهيد !

در امر تقدير و قضا و قدر بحث و گفتگو فراوان است . نكته اي كه بنده مي خواهم عرض كنم اين است كه يك سري از تقدير ها به دست خود انسان كامل مي شود . يعني وقتي پديده اي به وقوع مي پيوندد كه علت تامه ي آن ظهور پيدا كند و در بعضي از امور اختيار و خواسته انسان آخرين علت خواهد بود . يعني خواسته ي انسان در سرنوشتش بسيار موثر است .

و ما انسان ها به وسيله ي دعا خواسته هاي خود را از پروردگار عالم درخواست ميكنيم  . بنابراين اگر در تقدير ما قرار باشد ارتقاي روحي و معنوي رخ دهد در آخرين مرحله بايد دست به دعا بر داشته  و از خداوند عالم درخواست عفو و بخشش نماييم و درخواست كنيم كه ما را جزء مومنان واقعي و بندگان خالصش قرار دهد و توفيق عبادت خالصانه  و توفيق مناجات با او را از خودش بخواهيم . وگرنه شايد اين اتفاق رخ ندهد و فرصت از دست برود .

همانطور ايزد منان مي فرمايد :   بخوانيد مرا تا اجابت كنم شما را

بنابراين اگر نتوانيم از شب قدر بخوبي استفاده نماييم  خودمان به خودمان ظلم كرده ايم  . و اين هما ن  معناي واقعي ذكر يونسيه مي باشد .

لا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

كه خدايا به جز تو خدايي نيست و تو پاك و منزهي  ،  و اين من هستم كه به خودم ظلم كردم

پس بنابراين دوستان و سروران حيف كه اين شب را به غفلت بگذرانيم .بياييد در اين شب دلمان براي خودمان بسوزه  و براي همديگر نيز دعا كنيم و از همه مهم تر فرج اقا امام زمان ( اللهم عجل لوليك الفرج ) را از درگاه باري تعالي درخواست كنيم .

التماس دعا

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج