به نام خدا
با سلام
و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات
دوستان شب قدر رو از دست ندهيد !
در امر تقدير و قضا و قدر بحث و گفتگو فراوان است . نكته اي كه بنده مي خواهم عرض كنم اين است كه يك سري از تقدير ها به دست خود انسان كامل مي شود . يعني وقتي پديده اي به وقوع مي پيوندد كه علت تامه ي آن ظهور پيدا كند و در بعضي از امور اختيار و خواسته انسان آخرين علت خواهد بود . يعني خواسته ي انسان در سرنوشتش بسيار موثر است .
و ما انسان ها به وسيله ي دعا خواسته هاي خود را از پروردگار عالم درخواست ميكنيم . بنابراين اگر در تقدير ما قرار باشد ارتقاي روحي و معنوي رخ دهد در آخرين مرحله بايد دست به دعا بر داشته و از خداوند عالم درخواست عفو و بخشش نماييم و درخواست كنيم كه ما را جزء مومنان واقعي و بندگان خالصش قرار دهد و توفيق عبادت خالصانه و توفيق مناجات با او را از خودش بخواهيم . وگرنه شايد اين اتفاق رخ ندهد و فرصت از دست برود .
همانطور ايزد منان مي فرمايد : بخوانيد مرا تا اجابت كنم شما را
بنابراين اگر نتوانيم از شب قدر بخوبي استفاده نماييم خودمان به خودمان ظلم كرده ايم . و اين هما ن معناي واقعي ذكر يونسيه مي باشد .
لا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
كه خدايا به جز تو خدايي نيست و تو پاك و منزهي ، و اين من هستم كه به خودم ظلم كردم
پس بنابراين دوستان و سروران حيف كه اين شب را به غفلت بگذرانيم .بياييد در اين شب دلمان براي خودمان بسوزه و براي همديگر نيز دعا كنيم و از همه مهم تر فرج اقا امام زمان ( اللهم عجل لوليك الفرج ) را از درگاه باري تعالي درخواست كنيم .
التماس دعا
اللهم عجل لوليك الفرج