نویسندهموضوع: پیشگیری از غیب کردن در یک جمع  (دفعات بازدید: 220 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Taeb

• Administrator
  • پر تلاش
  • ارسال: 114
  • تشکر +7/-0
    • ديدن مشخصات
    • وبسایت حضرت عباس علیه السلام
پیشگیری از غیب کردن در یک جمع
« : اوت 01, 2009, 09:32:36 »
به نام خدا

بعضی وقتها توی یک جمع یکی با یک جمله غیبت میکنه تا ما بخواهیم بفهمیم اون غیبت است یا نه گفته و رفته اگر بخواهیم بگیم غیبت کردی ممکنه از خودش دفاع بکنه و عیبهای دیگر هم بگه تکلیف ما چیست

اونم اگر این طرف سنش بالا باشه
از آسمان چه خبر؟

آنلاین تواب

• حق جو
  • Global Moderator
  • پر تلاش
  • ارسال: 73
  • تشکر +10/-0
    • ديدن مشخصات
Re: پیشگیری از غیب کردن در یک جمع
« پاسخ #1 : اوت 01, 2009, 02:14:44 »
به نام خدا

با سلام

غيبت كردن در جامعه ي ما واقعا ً به يه معضل تبديل شده . ولي بنده تجربياتم را بيان ميكنم شايد مقبول افتاد .

1-   در مواردي كه طرف مقابل من آشنا باشه و با توجه به ظرفيتش  ، خيلي صريح و واضح و مستقيم بهش ميگم غيبت نكنيم .

ولي اگه طرف مقابل من با هاش خيلي  اخت  نباشم و يا تصور كنم  ظرفيت نصيحت رو نداره . نسبت به  حرفهاييكه  غيبت محسوب ميشه بي اعتنا ميشم  يعني انگار نه انگار اون حرفي زده و غيبت كرده و طوري بر خورد ميكنم كه انگار حواسم جاي ديگه بوده و متوجه حرفش نشدم .

2-   در محل كارمون با همكارهايي كه در يك اتاق هستيم قرار گذاشتيم كسي غيبت نكنه و هر كسي غيبت كرد 500 تومان جريمه در صندوق صدقات  بايد قرار دهد .

و هريك از ما نيز در غيبت اون شريك بشه يعني با اشتياق گوش كنه وبه طرف مقابلش هشدار نده  اون هم  بايد 500 جريمه بشه

و اگه ارباب رجوعي وارد اتاق شد و يا دوست و همكار ديگري وارد اتاق ما شد و غيبت كرد  دو  وظيفه داريم

A  -  مستقيما ً ميگم غيبت نكنه  

B  -  اگه نتونستيم به اون شخص مستقيما ً هشدار بديم  ، هيچ يك از ما حق نداره به حرفهاش گوش بده و هريك از ما وظيفه داريم خودمونو به كوچه ي  " عُمر چپ  " بزنه  و اگه  هر يك از ما به حرفهاي غيبت اون شخص گوش كنه وتوجه كنه  بعد از خارج شدن فرد غيبت كننده كسي كه به حرفهاي اون گوش كرده بايد 500  تومن جريمه بشه

هرچند اين طرح بعد از مدتي  منحل شد ولي اثرات خوبي داشت و مقدار غيبت آگاهانه در محل كارمون به شدت كاهش پيدا كرده .

در كل  اين غيبت معضلي كه با هاش ساده برخورد ميكنيم .

من خودم كه از حق ناس  در روز قيامت وحشت دارم .

خدا به دادم برسه و به عبارت ديگه ان شاء الله خدا به داد همَمُون  برسه

بزرگان فرموده اند كه براي اينكه دعاهيتان مستجاب شود و به آسمان برود و محبوس نشود در پايان دعا هايتان صلوات بفرستيد

يا غفار يا غفار  ياغفار  ، اغفرلنا ذنوبنا  و ثبت قلوبنا علي دينك

اللهم صل علي محمد ( ص ) و آل محمد ( ص )

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج