نویسندهموضوع: بهترین راه خدا شناسی  (دفعات بازدید: 281 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Taeb

• Administrator
  • پر تلاش
  • ارسال: 114
  • تشکر +7/-0
    • ديدن مشخصات
    • وبسایت حضرت عباس علیه السلام
بهترین راه خدا شناسی
« : مارس 21, 2009, 10:43:40 »
دوستان خوبم در این بحث می خواهیم به خدا شناسی برسیم از طریق شناخت خود
هرکی هرچی می دونه لطفا بنویسد
 ((39)) بهترين راه خداشناسى

هشام پسر سالم مى گويد:
خدمت هشام پسر سالم كه از شاگردان بزرگ مكتب امام صادق عليه السلام بود رسيدم . از او پرسيدم كه اگر كسى از من سوال كرد؛ چگونه خدايت را شناختى ؟ به او چطور جواب بدهم ؟
هشام گفت :
- اگر كسى از من بپرسد خدايت را چگونه شناختى ؟ در پاسخ مى گويم :
((من خداوند را به واسطه وجود خودم شناختم . او نزديك ترين چيزها به من است . چون مى بينم اندام من داراى تشكيلاتى است كه اجزاى گوناگون آن با نظم خاص در جاى خود قرار گرفته است . تركيب اين اجزا با كمال دقت انجام گرفته و داراى آفرينش دقيقى است و انواع نقاشيها بدون كم و زياد در آن وجود دارد. مى بينم كه براى من حواس گوناگون و اعضاى مختلف از قبيل چشم ، گوش ، قوه شامه ، ذائقه و لامسه آفريده شده و هر كدام به تنهايى وظيفه خويش را انجام مى دهد.
در اينجا هر انسان عاقل ، عقلا محال مى داند كه تركيب منظم بدن ناظم و نقشه دقيق بدون نقاش بوجود آيد. از اين راه فهميدم كه نظام وجود و نقشهاى بدنم بدون ناظم و طراح باهوش نبوده و نيازمند به آفريدگار مى باشد...)). (45)

کتاب داستان هایی از بحار الانوار
جلد 2
مؤ لف : محمود ناصرى
« آخرين ويرايش: مارس 21, 2009, 10:52:27 توسط Taeb »
از آسمان چه خبر؟

آفلاین Taeb

• Administrator
  • پر تلاش
  • ارسال: 114
  • تشکر +7/-0
    • ديدن مشخصات
    • وبسایت حضرت عباس علیه السلام
Re: بهترین راه خدا شناسی
« پاسخ #1 : مارس 21, 2009, 10:51:42 »

چشم انسان قادر است کمتر از يک تريلينيوم درصد از امواج الکترومغناطيسي را که آن را نور مرئي مي ناميم ببيند.اما همين منبع کوچک اطلاعات  عظيم وگسترده اي از جهان به او مي دهد.ما مي توانيم فوتونهاي نور مرئي را به هفت رنگ قرمز،نارنجي،زرد،سبز،نيلي و بنفش تفکيک کنيم و با ترکيب اين رنگها بقيه رنگهاي جهان دور و برمان را که تعدادشان بسيار زياد است به وجود مي آيند.ولي خورشيد در واقع در تمامي طول موجها فوتون منتشر مي کند.حال چه مي شد اگر چشم انسان قادر به ديدن بقيه طول موجهاي طيف الکترومغناطيس بود؟

پرتوهاي گاما، پرتوهاي ايکس و قسمت زيادي از پرتوهاي ماوراي بنفش (اين سه دسته طول موج کوتاهي دارند)نمي توانند از جو زمين بگذرند. بنابراين اگر چشم انسان فقط قادر به درک اين طول موجها بود، جهان ما بسيار تاريک مي شد.در عوض امواج راديويي که داراي طول موج بلندي هستند به راحتي از جو زمين مي گذرند اما براي ديدن جزئيات امواج راديويي مثل جزئياتي که ما هم اکنون در طول موج نور مرئي ميبينيم چشمان ما نياز به قطري حدود 10000برابر قطر فعلي داشتند. (يعني به اندازه ي يک زمين بيس بال)
اما پرتوهاي مادون قرمز چطور؟اگر تمام طول موجهاي پرتوهاي مادون قرمز قادر به گذر ازجو نباشند امواج مادون قرمز طول موج کوتاه (که نزديکتر به طول موج مرئي هستند) به راحتي در هوا عبور مي کنند.
تصوير گرمايي براي ديدن فوتونهاي مادون قرمز چشم انسان مي بايست حدود 4 تا 5 برابربزرگتر از مقدار فعلي باشد
و این هم یکی دیگر از عجایب خلقت انسان
منابع
گروه نجوم رجا
http://roja.netfirms.com/weblog/contentarchive.htm
سایت ajayeb.org

عکس
parssky.com
http://www.optics.rochester.edu
از آسمان چه خبر؟