توبه ي من - Page

نویسندهموضوع: توبه ي من  (دفعات بازدید: 321 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین تواب

• حق جو
  • Global Moderator
  • پر تلاش
  • ارسال: 73
  • تشکر +10/-0
    • ديدن مشخصات
توبه ي من
« : ژوئن 29, 2009, 11:26:56 »
به نام خدا

با سلام

من در زندگي آدم شروري نبودم . ولي خوبم نبودم .

مسائل دنيوي رو از مسائل اخروي خيلي بيشتر جدي مي گرفتم و متاسفانه گناهانه عجيب و غريبي هم مرتكب شدم .
تا اينكه قضيه ي جالبي اتفاق افتاد . يكي از بستگانم  براي حج ثبت نام كرد و من هم همينطوري ثبت نام كردم

و بعد از ثبت نام انگار كسي منو بيدار كرد و به من گفت : ميخواي بري خونه ي خدا با چه رويي ؟ همون شد توبه كردم و مسائل اخروي و ديني خود را جدي تر گرفتم . ولي هر روز كه ميگذره ياد اشتباهات گذشته خودم ميافتم و روزبروز تاسفم بيشتر ميشه و اينكه چرا و چه جوري من اون اشتباهاتو كردم در حالي كه هيچ لذتي هم از اونا نبردم و فقط وفقط پرونده خودمو سياه كردم

ولي به هر حال گذشته ها گذشته و ديگه  سعي كردم اشتباهات خودمو تكرار نكنم و تا اونجايي كه ميشه جبران كنم . و تا اونجاييكه ميتوانم در هر موقعيتي توبه مي كنم و طلب استغفار از درگاه ايزد منان داشته باشم .

و از لطف و رحمت الهي نا اميد نيستم بلكه بسيار به مغفرت الهي هستم . و دسوتان و آشنايانم تا حالا چندين بار به من گفتن كه تغييرات شديدي كردم و كاملا ً عيان است . ولي چه كنم كه افسوس گذشته رهايم نميكند و از خدا هميشه ميخواهم كه ياد گناهان از ذهنم پاك نشه تا بلكه تا اونجاييكه ميتونم طلب عفو از خداوند يكتا را داشته باشم . و نمي خوام درد گذشته از يادم بره مبادا دوباره اسير نفس اماره و سركش خودم شوم و از ياران شيطان محسوب شوم

ياد گرفتم تا مي توني در اين دنياي فاني طلب استغفار كن و تا ميتوني به ياد خدا باش تا در جهان ابدي شرمنده ي خدا و ائمه اطهار نشويم . عمر بسيار سريع ميگذره و واقعا ً هيچ چيز جزء اعمال براي انسان نمي مونه

از اينكه خداوند رحمن و رحيم قبل از اجل  مرا بيدار كرد و فرصتي به من داد تا توبه كنم و گذشته ي خود را جبران كنم بسيار بسيار شاكرم ، هرچند كه نمي توانم  آنطور كه بايد و شايد شاكر و سپاسگزارش باشم  . ولس سعي از تلاش برا نخواهم داشت . و هميشه از او مي خواهم كه توان گناه را از من بگيره و خودش منو حفظ كنه

ياد گرفتم حتي به دشمنانت هم نا سزا نگو و بد آنها مخواه ، مگر اينكه با خدا و ائمه دشمن باشن كه آنگاه وظيفه دارم با آنها برخوردكنم و دشمن شان باشم

و چه زيباست وقتي خدا توفيق توبه و استغفار  رو به آدم عطا ميكنه  و چه لذتي داره كه آدم براي خدا بنويسه و كار كنه و چه زيباست هيچ كس نشناسد و اعتراف به گناهت كني تا بلكه پروردگار يكتا مورد لطف و عنايتش قرار دهد

يكي از مراحل توبه ، اقرار به گناه مي باشد . زيرا گناه را تو مرتكب شدي وگرنه خدا به هيچ كس ظلم نميكنه

طبق فرمايش حضرت علي ( ع ) : از خدا نترس بلكه از نتيجه اعمال زشت و گناهانت در نزد خداوند هراسان باشد

لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين

هيچ معبودي جز الله نيست و خداوند تو از هر بدي پاك  و منزهي  ، و اين من هستم كه به خودم ظلم كردم

با آرزوي قبولي طاعات و استغفار ها و به اميد ظهور آن يگانه منجي عالم

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج

آفلاین Taeb

• Administrator
  • پر تلاش
  • ارسال: 114
  • تشکر +7/-0
    • ديدن مشخصات
    • وبسایت حضرت عباس علیه السلام
Re: توبه ي من
« پاسخ #1 : ژوئیه 01, 2009, 03:21:17 »
سلام دوست عزیز تواب

بر دل نشید هر آن چه از دل براید

خدا توفیق بهت بده که هر روزت بهتر از دیروزت باشه

امید وارم بتونی این توبه رو حفظ کنی خدا ما رو دوست داره

ان شا الله خودش دستمونو میگیره

مثل همون سفر حج شما ....
از آسمان چه خبر؟

آفلاین سجیل

• پر تلاش
  • **
  • ارسال: 173
  • تشکر +1/-0
    • ديدن مشخصات
Re: توبه ي من
« پاسخ #2 : ژوئیه 01, 2009, 04:11:44 »
توبه فقط مخصوص آدمهای شرور نیست همه به نوعی باید توبه کنند.

به قول یکی از دوستام ماهی رو هر وقت از آب بگیری می میره

تو رو خدا مارو هم دعا کنید
چون گفتی بنده ای به بندگی اش پایبند و چون خواندی به خداوندی اش به احکامش محکم...