به نام خدا
با سلام
من در زندگي آدم شروري نبودم . ولي خوبم نبودم .
مسائل دنيوي رو از مسائل اخروي خيلي بيشتر جدي مي گرفتم و متاسفانه گناهانه عجيب و غريبي هم مرتكب شدم .
تا اينكه قضيه ي جالبي اتفاق افتاد . يكي از بستگانم براي حج ثبت نام كرد و من هم همينطوري ثبت نام كردم
و بعد از ثبت نام انگار كسي منو بيدار كرد و به من گفت : ميخواي بري خونه ي خدا با چه رويي ؟ همون شد توبه كردم و مسائل اخروي و ديني خود را جدي تر گرفتم . ولي هر روز كه ميگذره ياد اشتباهات گذشته خودم ميافتم و روزبروز تاسفم بيشتر ميشه و اينكه چرا و چه جوري من اون اشتباهاتو كردم در حالي كه هيچ لذتي هم از اونا نبردم و فقط وفقط پرونده خودمو سياه كردم
ولي به هر حال گذشته ها گذشته و ديگه سعي كردم اشتباهات خودمو تكرار نكنم و تا اونجايي كه ميشه جبران كنم . و تا اونجاييكه ميتوانم در هر موقعيتي توبه مي كنم و طلب استغفار از درگاه ايزد منان داشته باشم .
و از لطف و رحمت الهي نا اميد نيستم بلكه بسيار به مغفرت الهي هستم . و دسوتان و آشنايانم تا حالا چندين بار به من گفتن كه تغييرات شديدي كردم و كاملا ً عيان است . ولي چه كنم كه افسوس گذشته رهايم نميكند و از خدا هميشه ميخواهم كه ياد گناهان از ذهنم پاك نشه تا بلكه تا اونجاييكه ميتونم طلب عفو از خداوند يكتا را داشته باشم . و نمي خوام درد گذشته از يادم بره مبادا دوباره اسير نفس اماره و سركش خودم شوم و از ياران شيطان محسوب شوم
ياد گرفتم تا مي توني در اين دنياي فاني طلب استغفار كن و تا ميتوني به ياد خدا باش تا در جهان ابدي شرمنده ي خدا و ائمه اطهار نشويم . عمر بسيار سريع ميگذره و واقعا ً هيچ چيز جزء اعمال براي انسان نمي مونه
از اينكه خداوند رحمن و رحيم قبل از اجل مرا بيدار كرد و فرصتي به من داد تا توبه كنم و گذشته ي خود را جبران كنم بسيار بسيار شاكرم ، هرچند كه نمي توانم آنطور كه بايد و شايد شاكر و سپاسگزارش باشم . ولس سعي از تلاش برا نخواهم داشت . و هميشه از او مي خواهم كه توان گناه را از من بگيره و خودش منو حفظ كنه
ياد گرفتم حتي به دشمنانت هم نا سزا نگو و بد آنها مخواه ، مگر اينكه با خدا و ائمه دشمن باشن كه آنگاه وظيفه دارم با آنها برخوردكنم و دشمن شان باشم
و چه زيباست وقتي خدا توفيق توبه و استغفار رو به آدم عطا ميكنه و چه لذتي داره كه آدم براي خدا بنويسه و كار كنه و چه زيباست هيچ كس نشناسد و اعتراف به گناهت كني تا بلكه پروردگار يكتا مورد لطف و عنايتش قرار دهد
يكي از مراحل توبه ، اقرار به گناه مي باشد . زيرا گناه را تو مرتكب شدي وگرنه خدا به هيچ كس ظلم نميكنه
طبق فرمايش حضرت علي ( ع ) : از خدا نترس بلكه از نتيجه اعمال زشت و گناهانت در نزد خداوند هراسان باشد
لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
هيچ معبودي جز الله نيست و خداوند تو از هر بدي پاك و منزهي ، و اين من هستم كه به خودم ظلم كردم
با آرزوي قبولي طاعات و استغفار ها و به اميد ظهور آن يگانه منجي عالم
اللهم عجل لوليك الفرج